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Formules

Formule Midi (lunch) à 25 €
(Entrée ou Dessert) + Plat + Café
Formule Midi (lunch) à 33 €
(Entrée + Plat + Dessert + Café)
Menu Soir (dinner) à 36.50 €
(Entrée + Plat + Dessert)
(boisson non comprise)

LES ENTREES 9.90 €

Soupe à l’oignon gratinée
French onion soup
Poêlon de six escargots de Bourgogne au beurre d’ail anisé
Casserole of six Burgundy snails in garlic butter and flavoured with anise
Oeufs pochés Crécy et sa crème à la Fourme d'Ambert
Poached eggs on a bed of carrots with a cheese cream sauce
Chèvre frais rôti sur toast et lit de salades
Baked fresh goat cheese on toast and salad
Filet de hareng pommes à l'huile
Fillet of smoked herring served with warm boiled potatoes

Saumon mariné à l'aneth, crème de moutarde à l'ancienne
Salmon marinated in dill with a wholegrain mustard cream sauce
Terrine de canard maison
Homemade duck terrine


LES PLATS (à la carte 21 €)
Filet de saumon vapeur sauce à l'oseille
Salmon fillet steamed and served with a sorrel cream sauce

Filet de dorade grillé, marinade d'aneth
Grilled sea bream with olive oil and dill

Dos de cabillaud vapeur et sauce au beurre blanc

Steamed cod fillet with a white butter sauce

Duo de poissons et sa juliennes de légumes
Salmon and cod served with a thinly sliced julienne vegetabes and a white butter sauce

Magret de canard rôti, sauce pruneau Armagnac

Duck breast roasted with an apple and a sauce made with Armagnac and prunes
Carré d’agneau français rôti au naturel (sup. de 7 €)
Roast rack of lamb (7€ extra)
Quasi de veau grillé, crême Fourme d'Ambert
Grilled fillet of veal served with a blue cow’s milk cheese sauce

Filet de bœuf grillé sauce au fromage ou poivre vert (sup. de 5,50 €)
Grilled fillet of beef served with choice of blue cheese sauce or green peppercorn sauce (5,50€ extra)


LES DESSERTS 9.30 €
Assiette de fromages:

A selection of cheeses


Gâteau au chocolat amer, crème anglaise
Bitter chocolate cake with a light custard cream sauce
Fromage frais en faisselle et coulis de fruits rouges
Cottage cheese with a red berry sauce

Crème brûlée à la graine de vanille
Vanilla crème brulée
Pannacotta et son caramel au beurre salé
Pannacotta (Italian cooked cream dessert) topped with caramel sauce
Café gourmand
Espresso coffee served with an assortment of mini home made desserts
Délice de la Petite Chaise
(Sorbets châtaigne et clémentine, caramel d'orange et citron, chantilly…)
clementine sorbets, honey syrup, caramel made with oranges and lemon, whipped Chantilly cream….

Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
Iced nougat dessert with hazelnuts, served with a red berry sauce
Les glaces ou sorbets du glacier "Terre Adélice"
(Café, vanille, mangue, châtaigne, clémentine, citron vert, chocolat noir…)
House specialty of chestnut and Ice cream or sorbet (coffee, vanilla, chestnut, clementine, mango, lime, dark chocolate)


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Restaurant «A La Petite Chaise» 36, rue de Grenelle - 75007 Paris Tél.: +33 1 42 22 13 35
Email : info@alapetitechaise.fr

(Service 15% compris)